Cu cât vor crește prețurile apartamentelor din cartierul Drumul Taberei?

În curând va fi inaugurată și a V-a magistrală de metrou din București, cea care leagă frumosul cartier Drumul Taberei de restul Bucureștiului. Oare cum vor fi influențate prețurile apartamentelor? Dar chiriile? Cu cât se vor putea majora?

Este binecunoscut faptul că unul dintre factorii care determină o creștere a prețului în domeniul imobiliar din București este reprezentat de prezența în apropiere a unei stații de metrou.
Vor crește prețurile apartamentelor din Drumul Taberei?

Ceea ce pot spune cu siguranță este că se vor produce fluctuații mari de preț în următoarele luni după ce această nouă linie de metrou va fi dată în folosință. Probabil că proprietarii vor încerca să beneficieze cât mai mult de pe urma acestui nou avantaj al zonei, dar nu vor reuși decât în cazul în care puterea de cumpărare a populației va fi în creștere, deoarece, în caz contrar, s-ar putea să avem surpriza ca nici cei ce s-au bucurat de acest avantaj până acum să nu o mai facă…

Datorită înmulțirii zonelor în care accesul la metrou se face ușor, s-ar putea ca acest avantaj să-și piardă din importanță!

metrou academia militara
De la Mihai Petre – Operă proprie, CC BY-SA 3.0, Link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *